1351) İran’ın Dini Lideri Hameneyi Temsilcisi: “İnşallah Türkiye Yeryüzünden Silinecektir”

Yayin Tarihi 6 Ağustos, 2015 
Kategori BASIN-YAYIN

İran’ın Dini Lideri, Hameneyi Temsilcisi:

İnşallah Türkiye Yeryüzünden Silinecektir!

image001

İran’ın dini lideri Ali Hameneyi Tebriz kenti temsilcisi Muhsin Müctehid Şebisteri Türkiye’nin yeryüzünden silinmesi için Cuma namazı hutbelerinde dua etti. Geçtiğimiz haftada Tebriz Merkez Camisinde Cuma namazını kılan Şebisteri halka hitaben söylediği hutbelerde Türkiye hakkında bu ifadeleri kullandı: 
“İnşallah gelecek yıllarda İŞİD örgütü Türkiye halkının canına bela olacaktır ve Türkiye hükümetini yıkıp bu ülkeyi yeryüzünden silecektir.” 

Bütün askeri, iktisadi ve siyasi gücü kendi tekelinde tutan İran’ın dini lideri Ali Hameneyi’nin her eyalette bir temsilcisi var ki en yakın ve güvenilir insanlardan seçilir ve intisap ettiği eyalette Hameneyi kadar güce sahiptir. 
İran’da normal din adamları kendi mescitlerinde Cuma namazı kılmıyorlar ve bütün halk Cuma namazı kılmak için her kentin merkez camisine gitmek zorundadır ve Cuma namazı Hameneyi temsilcisi tarafından kılınıyor. Namazdan önce Hameneyi temsilcileri güncel siyasi konuları hutbe olarak halka konuşurlar.

http://araznews.org/tr/?p=473

 

Paylaş:

Yorumlar

“1351) İran’ın Dini Lideri Hameneyi Temsilcisi: “İnşallah Türkiye Yeryüzünden Silinecektir”” yazisina 6 Yorum yapilmis

  1. Extinct yorum tarihi 6 Ağustos, 2015 15:04

    Yahudilerin ve köleleri amerikalıların bu ülkeye yaptıkları teknoloji aktarımını çoğunuz bilmiyordur.

    Yıllar boyunca Türk topraklarını yağmalayıp, bir ırkın kanına giren kanca burunlu, kara kuru acemlere kitap üzerinde değişimlerle tarih yazdıklarını da bilmiyorsunuzdur. İskitler, Alanlar hep yahudilerce kitap üzerinde acemleştirilmiştir örneğin (uluslararası yahudiliğin akademide ki işgali sağolsun) Türk düşmanı yahudinin ödüllendirme biçimlerinden birisi de tarihi manipüle ederek olumlu, olumsuz algı oluşturmaktır bunu bilmekte yarar var.

    /Yahudinin tarih manipülasyonuna örnek olarak dil ve kelimelerin kökenleri (Peder, Tarkan gibi) konusunda sırf tarihi kitap üzerinde değiştirebilmek, kimi ırksal özelliklere dolaylı yollardan ulaşabilmek adına yarattıkları bilgi kirliliği de eklenebilir. Türklerin boylar olarak yaşamasını da kullanacaklardır, malum Türkler eskilerce kızıl-sarı saçlı olarak belirtiliyorlardı.

    (Not: Atatürk yahudi tehlikesini biliyordu bu yüzden kıçlarına tekmeyi vurdu, ardından eğitim üretim dil gibi alanlarda yapılan adımlarda beraberinde gelmiştir tıpkı Almanların yahudileri tasfiye edişiyle toparlanması, İspanyolların kovmasıyla altın çağlarını başlatmaları gibi. Sorunlarımızın çözümü burada yatıyor; yahudiden ve “kürd” adı altında yaşayan yahudiden bağımsız bir ulus oluşturmak. Yahudilerin neden “kürd” adını aldığını anlamak istiyorsanız oluşturdukları dilin Türkçe temel alınarak oluşturulduğunu bilmeniz yarar sağlayabilir.)

    Düşman yahudidir. Yaşadığımız sorunların kaynağı bunlardır.

  2. Extinct yorum tarihi 7 Ağustos, 2015 12:57

    Bu duruma gelmemizin nedeni ötekiler gibi çıkarcı düşünemeyip davranamamızdır. Pragmatizm. Bir bize bakın bir de diğerlerine.

    Çin bu duruma kendisini düşünerek, kendi çıkarları için çalışarak kendi toplumuyla kendi değerleriyle geldi.

    İslam gibi yabancı unsurlar ile yollar ayrılıp pragmatik (yararcı) bir anlayış oturtulmadan sorunlardan kurtulmak zor gibi görünüyor.

    Sadece biz. Yalnızca biz. Yazık diye ötekisine yardım edip toprağı açmak, korumak yok, bilgi, değer paylaşmak yok.. bunu uzatabilirim ancak anladığınızı umuyorum.

  3. Extinct yorum tarihi 9 Ağustos, 2015 16:40

    Yabancılara dikkat edilmesi gerektiği konusunda küçük bir örnek vereyim; islam yüzünden ülkenin yayın organları (yozlaştırmak amacıyla kullanılıyor), yönetimi (eğitim gibi önemli alanlarda içeriden baltalamak için), kurumları (TÜBİTAK örneğin), güvenliği Türk olmayanların istilası altındadır, sonradan islamla yaratılan yolsuzluklarla zenginleşenlerin hiçbirisi Türk değildir, cemaat gibi islamcı oluşumlarda da durum aynı, filmler diziler gibi toplumu zehirleyebilecekleri alanları Türk olmayanlar çoğunlukla işgal etmiş durumdalar. Türkiye’de şirketlerin vb…lerin vergi ödemeyip sürekli affedilmesinin yada çalışanlardan zorla kesilen vergi oranından
    az-yakın ödemelerinin nedenini hiç düşündünüz mü?

    Her anlamda soykırıma tabi tutuluyoruz, GDO ile arttırılan kısırlık gibi konulara da bakın yada kürd adı altında yaşayan yahudilerin partisi akp’nin eğitimi islamla mahvedip geleceği baltalamasına.

    Atatürk’ün yahudilerden, islamdan kurtulduktan sonra eğitim üretim alanlarında millileşip özgürleştiğimizi biz olabildiğimizi unutmayınız. Türk yahudisi diye bir unsur söz konusu olmadığından yolları ayırmak çok zor olmasa gerek.

  4. Yusuf Bulut yorum tarihi 9 Ağustos, 2015 17:23

    Bu bir iftira haberdir. Turkiye ile iranin arasini bozmak icin ortaya atilmis bir fitne haberdir. Allahu Teala fitnecilerin planini kendi baslarina gecirecektir.ins.

  5. Extinct yorum tarihi 10 Ağustos, 2015 11:25

    Yahudiler ile ilgili bir uyarı, bilginiz olsun istiyorum; bu adamlar nedendir bilinmez Türk adını Danimarka, İsveç, Almanya gibi ülkelerde kürd adı altında yaşayan yahudilere adımıza suç işleterek imaj operasyonlarıyla kendi görünümlerinde işleyerek kirletip şeytanlaştırıyorlar. Bir Danimarkalının Türk adına soğumasını istemelerinin ardında yatan nedeni bilmiyorum ancak olan biten bu. (yayın araçlarıda yahudinin elinde olunca yanlışı doğru diye aktarabiliyorlar) (kullandıkları Türk imajıda genelde kendilerinin oluyor varın ne kadar sorunlu olduklarını siz düşünün)

    Japonya’ya adımıza “akademisyen” diye gönderilen kürd adı altında yaşayan yahudinin yaptığını da unutmamalı.

  6. Extinct yorum tarihi 29 Ekim, 2015 13:30

Yorum yap